FASHION GROUP ONLINE SHOPPING DAYS

За деновите кога сè повеќе време ќе поминуваме во домовите, Fashion Group ги подготви Online Shopping Days – одлична можност да уживате во попусти од 20%, 30% и 40% на новите колекции на сите брендовина групацијата. Отсега и брендовите Hugo Boss и Calvin Klein Jeans може да се купат онлајн.

Ние избравме неколку парчиња одактуелните колекции да ве инспирираат при изборот. За останатите намалени производи, посетете ја www.fashiongroup.com.mk.