ФОТО: Александар Трајковски со неверојатна бројка, една слика, 300 настапи !

Александар Трајковски во кариерата настапувал за повеќе клубови, стигна до бројка од 300 настапи, цифра за респект.

Нашиот стандарден репрезентативец кој е херој од Палермо во победата против Италија, стигна до бројка од 300 настапи, нека му се множат, и настапи и голови!