(ФОТО) Дејан Манасков со пена на лице

Покрај ракометот, тој има и друга улога.

Во екот на ракометните натпреварувања, нашиот ракометен репрезентитец Дејан Манасков најде време да сними реклама. Ги рекламира жилетите „Gillette Skinguard“.

„Кој би рекол дека бричењето освен што може да е толку лесно, може и да е толку забавно„- вели тој.