ФОТО ГАЛЕРИЈА: Одлична забава на на ски патеките над Крушево

Викендов уживавме во супер забава на ски патеките над Крушево организирана од Panorama All Seasons Adventure.

На Станич имаше многу сонце, изобилство чист воздух и безброј насмевки.

За одличната атмосфера се погрижи АЛТО лаунџ барот и диџеј Тот Сили.

Разгледајте, па, следен викенд, ве чекаме на стаза во Крушево!


*пр објава