ФОТО: Македонија со шест измени против Фарски Острови

Македонија се среќава Фарски Острови, селекторот Благоја Милевски со шест измени во стартниот тим во споредба од мечот со Малта.

Средбата започнува од 18 часот, а нови имиња се Шишковски на голот, Кире Ристевсски во одбраната, Етеми и Чурлинов на страничните позиции и Милан Ристовски и Несторовски во нападот.