(ФОТО) Новак зјапа пред Новак

Тенисерот број 1, кој супериорно владее на тронот од светската тениска ранг листа, очигледно добро се опоравува по повредата на рамото. Тој постојано тренира и се припрема за нови настапи. Кога не е на терен, снима реклами за најдобрите спортски брендови. Погледнете каков израз има кога ќе се види на некоја рекламна кампања и тоа на големо пано? Жената до него се смее, а тој во свој шегаџиски стил си се гледа себе си со склопени дланки како да се моли: