(ФОТО) Ултра модерни ѕвезди: Машка доминација на „Еми“

Мажите многу често се лимитирани во облеката кога е во прашање црвениот килим. Од нив се очекува да бидат облечени во костум кој е еднобоен, надопонет со вратоврска или пепертутка вратоврска. Секако, секогаш има исклучоци. На годинешното доделување на филмските награди Emmys 2019 беа прикажани различни стилови. Елеганцијата беше запазена, но одредени ѕвезди не отстапија од она по што и се препознатливи. Еве дел од нив:

Bill Hader

Bobby Berk, Tan France, Antoni Porowski и Karamo Brown од Queer Eye

Jason Ralph и Rachel Brosnahan

Amy Adams и Darren Le Gallo

Ben Stiller со статуа на Lucille Ball

Kit Harington