(ФОТО) Влатко Лозаноски си ги полни батериите со егзотика

Уживаше заслужено!

Моментално е еден од нашите најпопуларни пејачи. Има фантастични песни, армија од обожаватели и многу следачи на социјалните мрежи. Се што ќе напише и постира, Влатко Лозаноски не може, а да не остане неприметен. Летово имаше многу ангажмани, а многу ангажмани му следуваат и наредниов период. Некаде помеѓу, реши да се одмори во Египет. Спремен со опрема- слушалки, мобилен, ренец и капче. Маица не му треба, таму е плус 40 степени.