ФОТОГАЛЕРИЈА: Македонските репрезентативци го одработија првиот тренинг

Македонија ја очекуваат четири меча во Лигата на нации, два на гости и два на домашен терен. 

Првите два на гости, со Бугарија и Гибралтар,а потоа два меча на домашен терен, со Грузија и возвратна средба со Гибралтар.

Вчера е одржан првиот тренинг, а денес следува уште еден од 18 часот.