(ГАЛЕРИЈА) Најпопуларните фотографии на сите времиња

Ви ги претставуваме фотографиите кои ќе се паметат до крајот на човековото постоење..

Со пронаоѓањето на фотоапаратот и камерите, човекот доби способност да ја бележи историјата и моментите од минатото како никогаш до сега. Иако, секоја фотографија се случува во сегашноста, таа станува портал за минтатото за генерациите кои допрва доаѓаат.

Одлучивме да ви покажеме некои од најпопуларните фотографии во историјата на човештвото, кои засекогаш ќе останат запаметени и кои покажуваат колку нашиот свет постојано се менува и колку човекот од ден на ден, станува се помоќно, попаметно, но и деструктивно суштество.

Погледнете ја галеријата: