(ГАЛЕРИЈА) Новиот Brunello Cucinelli моден каталог

Brunello Cucinelli брендот го претставува својот најнов моден каталог...

Моделите Едоардо Себастијанели и Шон Опрај се во главните улоги, поднесувајќи модерни стандари за квалитет по кои славниот бренд е познат. Лежерната префинетост е усовршена во секое парче кое е дел од новата колекција. Црната, белата и кафената боја се доминантни, а целиот асортиман содржи сакоа со дворедно закопчување. Brunello Cucinelli брендот успеа да креира префинет момент дури и на спортските и на лежерните парчиња облека.