(ГАЛЕРИЈА) Reiss колекција за есен/зима 2019 која ќе ве натера да посакате уште утре да се залади

Погледнете популарниот моден бренд што ви припрема..

Новата колекција за есен и зима ни носи феноменални јакни, џемпери, панталони, капути и уште многу други работи кои ќе ви помогнат да го обновите и промените капацитетот на вашиот гардаробер.

Кога ќе видиде што се има во новата колекција, ќе посакате студеното време да дојде што побрзо.