ГЛАСАЈТЕ на Машки Магазин: Каде купувате машка брендирана облека?

Од денеска, па се‘ до вторник, под секој објавен текст на Машки магазин ќе може да гласате на анкетата: Каде купувате машка брендирана облека?

Вашето мислење секако е важно, а кој бренд ќе го заземе првото место, ќе дознаеме наскоро.

ГЛАСАЈТЕ