„Глувчето и ѕверот„: 77 кг. наспроти 220кг- Кој победи?

Во оваа борба категории не постојат ...

Храбриот човек од видео клипот реши да ја предизвика легендарната монструозност од Русија, Денис Вилданов. Ефмија Андрејев рече дека со години ја тренира античката воена уметност и дека верува дека големината и тежината немаат никаква улога во борбата. Тој рече дека сакал да биде во рингот со Вилјданов, кој тежел неверојатни 220 килограми.

Андрејев тврди дека нема категории во уличните борби и дека единствената техника и знаење се она што ве прави победник, додека Денис сепак смета дека големината и тежината играат голема улога во борбата.

Овие двајца борци решија да се сретнат во рингот и да ги испробаат своите знаења и вештини според правилата на натпреварот UFC, а доколку ве интересира кој победи, тогаш погледнете го клипот што го објавивме подолу.