Го проверувал болјерот во новиот дом, па се шокирал од откритието зад чудниот ѕид

Кога еден човек од Индијана купил 87 години стара куќа во Тере Хаут, тој не знаел што ќе најде во него.

Чејс Кресги се пресели во неговиот нов дом и наскоро открил скриен тунел во подрумот. Мистериозниот прелаз, кој го нарече тунел за убиство, го пронашол Креси откако забележал чуден дел од ѕидот при преглед на бојлерот.

Веднаш започнал да душка околу ѕидот и набрзина пронашол тунел. „Последното нешто што некој од нас очекуваше е да пронајдеме гаден темен тунел“, рече Крег. Тој додаде дека тунелот во почетокот бил застрашувачки, но сега го смета за кул дел од куќата.