Го следел својот сон и заминал: Милан е еден од најдобрите фотографи во Америка

Браво момче!

Милан Лазиќ е фотограф од Смедерово кој е во Чикаго веќе трета година и е еден од малкуте луѓе кој таму се занимаваат со иста работа со која се занимавал и во Србија. Имено, тој фотографира и снима венчавки, а паровите кои го бираат неговиот објектив за својот најсреќен ден во животот, добиваат единствени спомени. 

Повеќе за неговата интересна животна приказна прочитајте на Хаштаг