Големата љубов на македонската дива: Кој е на фотографијата?

Се изменил, но ја зачувал насмевката и специфичните црти на лицето.

Во брак се две години. Заедно формираат свет од музика и уметност. Поп дивата Каролина Гочева и уметникот Михаил Корубин уживаат во заедничките мигови, а тоа ни го раскажа и Михаил во ексклузивното интервју за Машки магазин што можете да го прочитате овде https://maskimagazin.faktor.mk/mihail-korubin-so-karolina-se-razbirame-so-pogled

Како мал, бил примерно дете. На фотографијата има интересна должина на косата, хит за тоа време, а уште од тогаш пројавил интерес за сликање. Денес создава импозантни уметнички слики, а голем интерес побуди сликата на која ја наслика Каролина.

Н.Т.