ХИПНОЗА: Машкиот парфем кој „парализира“

Lancome- Хипноза -претставува суштината на машкоста. 

Едноставен, но многу елегантен модерен машки парфем дизајниран за мажи од сите возрасти. И покрај суптилните зачинети ноти, има комбинација од бадеми, лаванда и свежи зачини. 

Едно е сигурно! 

Се работи за вечен мирис, а опкружува човек со аура на мистерија на која е тешко да се одолее. Оригинално шише, уникатно име и парфем кој мириса заносно со денови се полн погодок за вас.