И мажите сакаат да имаат цврст и подигнат задник: Неколку вежби како тоа се прави

Кога можат жените, зошто да не можат и мажите да имаат цврст и подигнат задник. Се разбира, вежбите за тој дел од телото не се едноставни и мажите во теретаните често ги практикуваат. Еве неколку начини кои ќе ви покажат како тоа се прави: