InOne: Купувајте и рекламирајте се онлајн со еден потег

Дигитално решение за мали и средни бизниси со големи амбиции

Живееме и работиме во дигитално време во кое комуникацијата речиси целосно се одвива онлајн. Корисниците  доаѓаат во контакт со продуктите и услугите дигитално, е-бизнисот постојано расте, па затоа неизбежно е да најдете едноставно и ефикасно решение со кое ќе го претставите својот бренд и услугите на интернет.

Вашиот бизнис многу лесно може да биде видлив во онлајн светот со InOne - современо дигитално решение со кое ќе продавате и ќе се рекламирате онлајн, со едноставно менаџирање на една апликација на вашиот смартфон, таблет, лаптоп или десктоп компјутер. Со оваа платформа добивате и многу други онлајн алатки за попродуктивно и поефикасно смарт работење, со кое сигурно ќе добиете предност пред конкуренцијата.

Што добивате со InOne

▪Современа веб-страница, оптимизирана за преглед од компјутер, мобилен телефон и таблет 

▪Е-продавница на веб страницата преку која корисниците ќе може да плаќаат електронски

▪Google My Business профил со кој идните клиенти лесно ќе ја најдат компанијата на интернет

▪Брзо и лесно онлајн рекламирање и промоција на социјалните мрежи

▪Мобилна апликација

▪Директна и постојана е-комуникација со клиентите кои пристапуваат на вашата веб страница.

Новогодишна промоција

Вклучете го InOne во Magenta 1 Business пакетот, до крајот на годината и ќе добиете 20% попуст на месечната претплата на мобилните услуги  и поголем буџет за набавка на мобилни уреди.

InOne е идеално решение за малите и средни бизниси од која било област (здраствени ординации, адвокатски канцеларии, трговија и индустрија, ресторани, козметички салони, производство, транспорт и логистика...). Преземете ја целосно контролата во свои раце за да ги задржите постојните и да ве забележат новите потенцијални клиенти од дигиталниот свет.

ПР објава