Интернетот го обвинува Сталоне за фалсификување на многу тешка вежба

Некои интернет-корисници го обвинуваат Силверстер Сталоне за потенцијален фалсификат на неговите вежби ...

На видеото споделено преку Инстаграм на акционата sвезда, можеме да видиме како Сталоне вежба напорно и ги комплетира вежбите на двете колена и кревање два тегови на висина на рамото, по што тој се враќа во стоечка позиција. Оваа вежба ја изведе со тегови од дваесет килограми во двете раце.

Веднаш собра над пет милиони прегледи, овој пост на Инстаграм беше проследен со опис: „Добро„ тешко “утро! 

View this post on Instagram

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)


Еден корисник коментира дека не сака да звучи лошо, но за него овие тегови изгледаа лажни.

Фитнес Јутјуберот Симон Милер, кој е голем обожавател на популарниот актер, исто така изрази сомнеж во автентичноста на теговите, додавајќи дека на почетокот не знаел дали Сталоне се шегува или не. Во своето видео, Симон ги претстави тежината и интензитетот вклучени во кревање две тегови од дваесет кила на овој начин.

Симон исто така истакна дека во описот на Сталоне, нема докази што би можеле да сугерираат дека станува збор за шега. Дополнително, тој објаснува дека зборот „тежок“ има мали алузии, што може да имплицира дека легендата на големиот екран навистина смета дека ова видео не треба да се сфаќа сериозно. Заклучи дека едноставно не може да разбере што се случува таму.

Откако го објави ова видео на неговиот профил на Инстаграм @officialslystallone, Сли не потврди или негираше дали вежба е шега или не.