Исповед на жиголо: Ја одзедов невиноста на 40-годишна жена, еве со кој имав најдобар секс!

Жиголо ги откри деталите за својата работа - на кои клиенти најмногу се сеќава и по што, со кого сексот бил најдобар ...

Рис Филипс од Австралија, кој работи како ескорт, отворено ги откри сите тајни на таа работа, зборуваше за секс со пар, жена на која ѝ ја одзел невиноста и многу повеќе.

Тој призна дека „лесно се доаѓа до емоции“, особено кога има „хемија, пријатна атмосфера и, и двете страни се согласиле“. Рис истакна дека со оваа работа открил привлечност кон различни типови жени, но откри и кои жени и парови се издвојуваат - односно со кого му било најинтересно.

"Пар ме ангажираше да се забавуваме. Тоа беше многу интензивно и одлично искуство за сите нас, и тие веднаш ми рекоа дека ќе сакаат да се видиме повторно.“ 

Како што се испостави, веќе на пат кон дома, Рис сфати дека го изневериле и му платиле 20 проценти помалку, и кога им побарал пари (и ги добил), тие рекле дека нема да се јават повторно кај него.


Друго искуство што тој го издвојува и кое му „било при срце“ е она со жена на четириесет години, која никогаш претходно немала секс.

"Седевме некое време и разговаравме за нејзиниот живот, за да можам подобро да разберам што точно сака од мене. Ми беше јасно дека мојата улога е да ги исполнам нејзините очекувања од првиот сексуален однос".

Рис вели дека му било јасно дека „мора да оди полека“, и додава дека после тоа се туширале и се гушкале заедно, и дека жената под туш плачела мислејќи дека сè е готово. Тој, како што рече, ја одвратил велејќи дека „тој не оди никаде“.

извор:mondo.rs