Ја откопчува кошулата, а до него жена... Парфемот ARQUISTE ÉL

Ноќе во најкултната дискотека на Акапулко. Журкање на подиумот за танцување. Мажот се насмевнува лукаво и покажува кон плажата надвор, навестувајќи пливање на полноќ. Ја откопчува кошулата, блескава бронзена кожа и мирисот на неговата колонска вода, мажествена кожа, комбинирана со пачули, дабови мов и елегантни дрвени ноти. До него жена која не може да му одолее...

Ваква е приказната за создавањето на овој секси парфем кој се смета за еден од најзаводливите. Инспириран од латинскиот гламур на Акапулко во најславниот период и забавите кои траат до изгрјсонце...