Ја запроси точно 148 пати: 149-от пат за Божик! Што се случи?

Љубовта навистина ги тера луѓето на неверојатни работи! Ако не верувате во тоа, приказната на овој пар ќе ве разубеди!

Реј Смит поради љубов отпечати 148 картички на кои пишуваше „Омажи се за мене“ и потоа во различни прилики ја сликаше својата девојка ист број пати, додека премолчено и скришно ја ставаше картичката покрај неа. Девојката, се разбира, немаше поим за што станува збор, а потоа на Божиќ ја запроси како што доликува и конечно го доби одговорот што го посакува.

Олеснителна околност на неговиот план е тоа што неговата девојка беше бремена, па тој и рекол дека сака да ја фотографира и на тој начин да го следи нејзиниот напредок. Како и да е, таа не знаеше дека со картичката тој ја фотографира уште неколку пати кога таа не гледа.

- Речиси за малку ќе ме фатеше, но на крајот заврши како што замислував, - изјави момчето за медиумите.

Погледнете го видеото: