Јелена Карлеуша презадоволна: Јас сум си сама на себе муза

По вакцинирањето, на кое доби невиден публицитет, фотографи, новинари, цели тв екипи, дивата Јелена Карлеуша се најде во центарот на вниманието и во светската јавност. 

Ниту една глобална ѕвезда не добила ваков третман кога се вакцинирала, освен Јелена.

Познато е дека е горда на себе па гордо и напиша:

"Јас сум си сама на себе муза"