Jimmy Choo Man: За самоуверени мажи со изразено чувство за стил

Jimmy Choo Man е префинет, машки, елегантен и заводлив парфем наменет за софистицирани и самоуверени мажи со изразито чувство за стил. 

Парфемот се отвора со ноти на лист ананас и диња. 

Во срцето на овој неодолив, шармантен, волшебен и сензуален парфем се розовата пиперка и лавандата, додека основата на парфемот се состои од мешавина од еленска кожа и ноти на пачули. Рекламно лице на парфемот Jimmy Choo Man е британскиот актер Кит Харингтон.