Karl Lagerfeld за него: Врвната елеганција и естетика

Karl Lagerfeld for Him е машки, елегантен, привлечен и сензуален парфем.

Се отвора со ноти на лаванда и мандарина. Во срцето на овој шармантен, заводлив, модерен и примамлив парфем се зеленото јаболко и печули, додека основата на парфемот се состои од мешавина од сандалово дрво и килибарни ноти.

Наменет е за секакви пригоди и за мажи кои ја сакаат врвната елеганција и естетика.