Карлеуша е заклучена во карантин: Не и е добро, гола е

Дивата Јелена Карлеуша по серијата апели да останеме дома, да ги почитуваме лекарите и да носиме маски, повторно се врати на своето...

Поточно, повторно се врати на голотијата и голите фотографии од неа кои ги постира на Инстаграм.

во најновата прикажува дека е дома, во карантин, само по долна облека и се фотографира со мобилниот. Нормално, задникот е во преден план.