Ќе ве врати во времето на 70-тите: PRX Powermatic 80

Враќање на времето кога се подготвувавте за излегување беше возбудливо како и ноќното излегување! Го враќаме тоа чувство со новиот PRX Powermatic 80.

Ретроспектива на 70-тите со PRX Powermatic 80. Со резерва од 80 часа на енергија и сега можете да продолжите да танцувате цел ден и цела ноќ... Подгответе се!

Видете ги неговите перформанси:

PRX - Божиновски - часовници и накит (bozinovski.com.mk)