Колку чинат BMW маиците на Зоран и Зорица Заеви?

По изборите, претседател на СДСМ Зоран Заев и неговата сопруга Зорица заминаа на одмор во Преспа. Медимумите веќе објавија дека таму уживаат на македонски начин, со традиционални јадења, дури и самиот Заев на неговиот официјален Фејсбук профил објави:

Но деталите го привлекуваат вниманието, како на пример истите маици на двојката. Кооординирани со стилот, носат маици со потпис на автомобилскиот гигант BMW.

Овие маици се изработени од 100% памук и многу се пријатни за носење, а се дел од галантеријата на облека која ја нуди брендот.

Според официјаните страници на BMW и оние кои ја продаваат облеката од бредот, поло маицата на Заев чини  41 евро, или 49 долари или 2.500 денари.

А, таа на Зорица е нешто поевтина и чини 19 евра или 1.100 денари.