Коментатор од Мексико завива од радост за голот: Македонија против Германија, победа на ниво

Победата на Македонија над Германија долго ќе се памети, посебно затоа што неколкукратниот фудбалски светски шампион не е совладан долги години. Како ни успеа, сведочат головите на Пандев и Елмаз и се разбира, на целата репрезентација.

Светските медиуми пишуваат за нашата победа, а погледнете како еуфоринчно коментатор од Мексико го искоментира голот на Елиф Елмаз.


Фото: ФФМ