Конечно! Титаниумскиот часовник, најкомплексниот од сите

Овој часовник чини 305.000 долари...

По пет години развој, Ричард Мил конечно го претстави автоматскиот хронограф RM 65-01. Се вели дека ова е најсложениот часовник што Ричард Мил некогаш ја напуштил работилницата, така што ова е часовник кој ги опфаќа сите авангардни специфики по кои е познат луксузен производител на часовници.

Високофреквентното салдо овозможува пресметување на највисоко време со најсовремен стоперка, што брои до 1/10 од секунда. 

Направен е од високо квалитетни материјали како што се титаниум од 5-ти степен и јаглеродни влакна, часовникот е отпорен на удари, падови, гребнатини, а исто така е водоотпорен и отпорен на магнетно влијание.

За исклучително читливо бирање, RM 65-01 користи кодирање во боја за да одговара на функциите што одговараат на придвижувачите. Жолтата е за време (часови, минути), додека зелената се однесува на приказот на датумот. 

RM 65-01 е направен од над 600 делови и ќе ве чини приближно 305.000 долари.