КОРАНА ЧАО: Мора да го чуете новиот хит на Дац и Александар

Дуото составено од Драган Спасов Дац и Александар Митевски постојано изненадува со нови кавери за време на социјалната изолација. Направија и неколку кавери со звучни имиња од музиката, но овој последниот не смеете да го прескокнете.

Придружувани од Brasstet Skopje направија одлично музичко парче, кое ќе биде апсолутен хит овој период. Уживајте: