КОЗАЧКИ склекови: Мускули на нозете за кратко време

Еве уште една одлична вежба која ќе ви помогне да ги зајакнете нозете, како и да ги истегнете ...

Ова е одлична вежба што можете да ја направите на почетокот или на крајот на вежбањето на нозете бидејќи не е премногу тешко. Вежбањето се врши со истегнување на нозете и потоа потпирање кон едната нога и коленото.. .Можете да направите 10-15 повторувања во 4 серии и ќе видите дека на овој начин можете да ги активирате и загреете нозете многу брзо и лесно.

Погледнете како функционира оваа вежба: