Кралот на Инстаграм непрепознатлив: Еве доказ дека промената на брадата го менува изгледот

Брадата е заштитен знак на американскиот милионер и самопрогласен крал на Инстаграмот, Дан Билзериан, но тој не носел брада секогаш.

Дури и на неговите бројни следбеници им беше тешко да се сетат како изгледа тој без брада, но на Интернет може да се понајде сè, па така се пронајдени и фотографии кои го прикажуваат неговото лице без брада.


Пред неколку години, самиот Дан сподели фотографија без брада и стави коментар во свој стил: „Десет години пред да ја пуштам брадата, жените ме користеа само за секс и не сакаа врска. Ми недостасуваа тие денови“.