Кул машка фризура која не може да досади

Ова е фризура се нарекува Хок Андеркет која ќе им се допадне на сите модерни членови на посилниот пол ...

Фризурата беше доста популарна во текот на 2019 година, а ситуацијата се чини дека не се промени и сега. Многу истражувања велат дека ова е сè уште една од најпопуларните и омилените машки фризури, а причината е што одговара на различни типови на лица, секогаш модерна, лесена за правење и лесеа за одржување и не бара често да мора да посетувате фризур.

Хок Андеркет се карактеризира со кратка коса на страната што се сече со најмалата машина за стрижење, додека на темето е оставена подолга. Косата на темето не мора да биде премногу долга, но мора да биде со доволно долга должина за да ви овозможи да си играте со вашата коса и да ја создадете оваа фризура. Шишките исто така треба да бидат малку подолги.

Косата во основата треба да биде малку подигната и треба да формира изглед на тријаголник. Се разбира, овој тријаголник не треба да биде јасно дефиниран. Вие исто така можете да ја насочите косата на страна за да постигнете поуникатен и поубав изглед.

Погледнете го видеото и се’ ќе ви стане јасно: