Латино мажите имаат поголем пенис од останатите мажи: Дали жените ги сакаат заради тоа?

Општо е познатно дека латино мажите ги бие глас дека се одлични љубовници, па одредни истражувања се позанимавале со оваа тема зошто е тоа така ... Токму затоа и заради нештата подолу, другите мажи можат многу да научат...

Латино мажите се суетни

Статистики покажуваат дека 28 отсто од латино мажите трошат повеќе пари на производи за нега отколку останатите. Па зарем навистина мислевте дека изгледаат толку добро без ниту малку труд?

Латино мажите имаат поголем пенис?

Ја знаете онаа каде има „оган, има и чад“? Слободно може да се каже таа изрека важи во овој случај. Со години слушаме за стереотипи поврзани за латино мажите кои според истражувањата се покажале како точни. Имено, од 113 испитани земји Еквадор и Колумбија се во топ пет по должина на пенисот.

Често користат кондом

Центарот за превенција и контрола на болести направил студија во која е докажано дека латино мажите често користат кондом за разлика од останатите мажи. Па кога веќе се такви љубовници, тогаш тоа е добра вест што посветуваат внимание на заштитата.

Повеќе изневеруваат

Истражување кое го направил британскиот сајт за онлајн запознавање покажало дека од 2009 година милион и двесте илјади латино мажи го користеле овој сајт, а дека повеќето од нив биле на сајтот скришно.

Сакаат „голо“

Студија на Националниот институт за здравје покажува дека латино мажите сакаат да имаат секс со жени кои се целосно издепелирани, бидејќи така им изгледаат почисти.