Летен Колорес Камп во Скопје: Целодневна грижа за децата и максимално интересно организирани активности

Останува уште помалку од еден месец до почетокот на летниот распуст. Додека ова звучи супер за сите деца, родителите кои мора да одат на работа преку ден, а сакаат нивните деца да бидат згрижени и активни и преку целото лето, веднаш размислуваат како да им го пружат најдоброто на своите најсакани.

Не грижете се, затоа постои „Колорес Камп“, односно летен камп за деца од 5 до 12- годишна возраст, кој го згрижува вашето дете секој работен ден до 18.30 часот.

Станува збор за летно доживување и другарување со многу спортски активности и грижа за децата и максимално огранизирани активности од страна на вопситно-стручен тим.

Кампот нуди:

- социјализација, едукација и игра

- незаборавни моменти на дружење

- престој без интернет и електронски уреди

- спортување со различно спортски активности

- учење на магионичарски трикови заедно со „GOGO REKVIEM“

- пливање

Овие и многу други забавни содржини ќе ги добиете доколку го пратите вашето дете во летниот „Колорес Камп“

Резервацијата на места е во тек, а може да ја направите на еден од овие телефонски броеви 070 /205-035 ; 070/343-037. 

Станете дел од големото Колорес семејство на кампери.

*ПР објава