Лежерно, но софистицирано: Tissot Classic Dream

Tissot Classic Dream е модерен, но класичен часовник кој обезбедува софистицираност и безвременски дизајн погоден и за формално или лежерно издание како и за секојдневно носење. 


Со низа опции, постои модел кој одговара на секого.

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/classic-dream-8/