Лукаку е во Милано на прегледи, Интер го добива од Челзи на позајмица

Ромелу Лукаку се врати во Интер, денес ќе ги има медицинските прегледи и потоа започнува со подготовки за новата сезона.

По само една година во Челзи, Лукаку се почувствува несреќен и побара трансфер назад во Интер.

Интер го добива Лукаку на позајмица на една сезона, ќе му исплаќа 8 милиони евра плус бонуси.