Македонската Памела Андерсон: Фитнес убавицата со холивудска убавина

По кој знае кој пат пишуваме дека во Македонија има убави девојки и жени. Со мал милион примери тоа и се докажало! Но, радува фактот што сме ја задржале традицијата и секојдневно гледаме убавина каде и да се завртиме. Се разбира, сите не можат да бидат најубави кога станува збор за физичкиот изглед, ама денес постојат многу нешта кои можат да помогнат во тоа. Сепак, најдобро тело се прави со вежбање и тоа нема да се промени за долго...

Кристина Неделковска е персонален фитнес тренер, има освоено многу награди и се закитила со злато во фитнес категорија- Куп на Македонија, Атлета на Македонија.

Има толку добро обликувано тело што би ѝ позавиделе и светските ѕвезди. Ама не е тоа непропорциолално и целосно со муслули, туку токму како што треба- тонизирано, точно знае на кои делови да ја распореди силата при вежбањето и точно знае како сака да изгледа! 

А изгледа врвно! За изгледот, покрај гените, нормално дека е заслужно и вежбањето но и нејзината упорност да создаде од себе најдобра верзија, да се храни здраво, да дава совети на другите. Да, ги советува сите оние кои сакаат да си ја подобрат фигурата, без разлика дали станува збор за исхрана или вежбање.

Неодамна, Кристина постираше неколку фотографии на социјаните мрежи и го одзема здивот. Наликува на актерката Памела Андерсон во нејзините најубави години, ама нашава е три пати поубава.

Проценете сами: