Маркантност во црно: Часовникот Calvin Klein Established

Добриот стил на еден маж се познава и по часовникот. Но, не било кој и не каков било! Брендираните часовници е гаранција за квалитет, а нивната издржливост, беспрекорната изработка и естетиката ги прават статусни симболи кои моќат да се пренесуваат од колено на колено. 

Брендот „Божиновски“ часовници и накит веќе 20 години е синоним за успех и квалитет обединувајќи ги луксузот, убавото живеење, стилот и луѓето преку искуства кои инспирираат. Фантастичниот избор на часовници од реномирани производители кои се дел од оваа часовничарска успешна приказна, создава восхит, но и дилема каков моден детаљ на рачниот зголоб да се одбере?

Ние се одлучивме за Calvin Klein 'Established'. Минимализам и фасцинација, автентичност и реноме. 

Еве ги преформансите: 

Куќиште- Челик 316L

Ремче- Кожно

Стакло- Минерално

Дијаметар на куќиште- 43мм

Механизам- Кварц

Водоотпорност- 30м