„Машина за пари“: Колку "тежи" финансиски Катарина Ивановска според светските сајтови?!

 Доколку не сте запознаени, во светот постојат сајтови кои се бават со вкупната заработка на познати личности од сите области. Таму можат да се најдат секакви информации и податоци за имотните состојби на познати светски спортисти, актери, манекенки, супер модели, бизнисмени...

Овде можат да се сретнат и имињата на наши познати личности - претежно спортисти како Перо Антиќ, Горан Пандев, Кире Лазаров... меѓу кои стои и името на манекенката Катарина Ивановска. 

Ние не можеме со сигурност да ја знаеме веродостојноста на информациите и податоците, само ви го пренесуваме она што тие го пишуваат. На повеќето од нив, вкупната заработка на Ивановска се проценува од 1 до 5 милиони евра.

Тоа можеби и не треба да не чуди зашто Катарина во својата богата кариера соработуваше со многу познати светски модни бреднови меѓу кои и Викторија сикрет.

И секоја чест ако успеала да заработи толку пари.

Денес Катарина е мајка на две малолетни дечиња, синот Вања и ќерката Кира, па речиси и да нема време да биде активна на светската модна сцена како некогаш. Сепак, од време на време знае да се појави на некоја фотосесија на одредени македонски дизајнери.

Во продолжение погледнете колку според светските сајтови „тежи“ финансиски Катарина Ивановска:

https://allfamousbirthday.com/katarina-ivanovska/?fbclid=IwAR3BT72VoyGWxaFgdba-1pMp4XkRLRA5iGBWr5L75VIEQJL9VqxlN-4IR8I

https://www.idolnetworth.com/katarina-ivanovska-net-worth-201424?fbclid=IwAR2tFLGaaTtMfzgGslHTuKsTxpCu4QOYGyeb9k7WY3d38f3QwEmTba7wlKI

https://infofamouspeople.com/famous/katarina-ivanovska.htm?fbclid=IwAR04v5jFQ5eVTmINLDxSOQVdfvJiqUv4FLHLnS56vUHb0f8SBjT984mvn44

Р.Ж.М

Фото:katarinaivanovska/instagram/screenshot