Мажи, следете го ова за да имате секс после состанок

Она што го правите и говорите на состанокот има големо влијание врз тоа дали жената ќе сака да има секс со вас

Однесувањето на маж и потенцијален сексуален партнер на состанок може да се класифицира во две категории, пренесува „Фриски“. И двете категории се, велат тие, првата - жежок за жената, втората - воопшто не е привлечен за жената и жената знае дека нема да има никаква врска со мажот. Се разбира, не е секогаш толку буквално, но вашето однесување има ефект како ќе се развие состанокот и дали дружењето ќе продолжи во нечиј кревет.

Не плачете пред секс

Слободно можете да плачете после секс, особено ако тој бил толку добро за вас. Жeнените разбираат дека мажите исто така се човечки суштества со чувства и се охрабруваат да ги искажат, но има време и место за сè. Дефинитивно не е добра идеја да плачете за време на романтичен состанок.

Не носете грди чевли

Жените имаат око за детали и меѓу првите работи што ќе ги забележат за мажот се чевли или патики, во зависност од тоа што носи мажот. Секој има свој вкус, па затоа е тешко да се посочат нај универзалните посакувани чевли, но обидете се малку да се држите во чекор со трендот.

Оставете фит

Жените сакаат мажи кои вежбаат затоа што им кажуваат дека се грижат за себе и за своето здравје. Немојте да ждригате! Убаво формирана брада е секогаш пожелна, добро одржувана фризура исто така.

Не претерувајте со накит

Она што ниту една жена не сака е да се најде во ситуација кога мажот има повеќе накит од неа. Нараквиците, обетките и ѓерданите се строго забранети ако сакате вашата избраничка повторно да ви се јави.

Состанок со добра волја

Ако не можете барем да се преправате дека сте возбудени кога запознавте жена со која сакате да одите во кревет, откажете го состанокот. Ако се појавите и веднаш кажете дека сте во лошо расположение, сте обезбедиле негирање за секс. 

Немојте веднаш да претпоставувате дека жената ќе има секс со вас

Жените не сакаат арогантни мажи кои мислат дека го освоиле светот и кои претпоставуваат дека „пленот е освоен“. 

.