Мажот никогаш нема да престане со овие нешта

Расеано чешање на ... тоа место

Да ја зборуваме вистината - нема маж кој што не се занесол и не го почешал тоа место на повеќе несоодветни места и во несоодветно време. Мажите  дури и не размислуваат за тоа! Тие го прават толку механички што ретко кој човек може да го забележи тоа чешење.

Мастурбирање

Дури и ако не го признават тоа, го прават. Мажите веројатно ќе го прават тоа додека можат. И, не треба да се сфаќа како лична навреда или неподготвеност за секс.

Инаку, и дамите го прават ова!

Останување во бањата повеќе од 20 минути

Зошто мажите поминуваат толку многу време во бањата ?! Не се знае точно, или читаат, или се повлекуваат на тоа тивко место...Колку и да е неверојатно, мажите никогаш нема да престанат да го прават тоа

Излегувања со другарите и пријателите

Секој го сака своето лично време. А кога времето ќе го помине со пријателите, тоа време е уште по ценето и посебено. Колку и да е уморен кога ќе слушне дека има договорено пиво со другарите, мажот веднаш излегува. 

Шетајќи наоколу со „таа“ маица

Речиси секој маж има омилена маица или маица за по дома. Можеби таа му е и најстарата, но омилена.

Видео игри

Без разлика дали станува збор за видео игри, или компјутер, не е важно. Страста е страст! Мажот нема да се откаже од омилената игра. Тој дури ќе игра со децата.