Мирис на вечна италијанска елеганција и моќ: Парфемот Trussardi My Land

Trussardi My Land  го карактеризираат како мирис на вечна италијанска елеганција, моќ, софистицираност, уникатност и интензивна сензуалност. 

Ова е парфем со мажествени состојки. Мирисот е окарактеризиран како класичен и модерен - кој често ја потсетува и моќта на дрвјата опкружени со сензуална кожа.

Горни ноти: бергамот, зелена мандарина

Средни ноти: лаванда

Основни ноти: кожа, ветивер