Модерен луксуз: Pilot Liquor Tobacco Coffee

Во склоп на туристичката агенција Пилот травел, се отвори ексклузивна продавница за алкохолни пијалоци -Pilot Liquor Tobacco Coffee. Местото е многу интересно. Имено, амбиентот е современ со мешање на духот од минатите времиња, луксузни предмети и атмосфера како да не се во Македонија. Пијалаци од реномирани светски брендови на сите страни, некои и многу ретки. Пури и табакери... Секој маж би сакал да дојде овде.

Погледнете: