„Мојата радост и иднина„: Антонио Милошоски со петте деца

Пратеникот и поранешен министер за надворешни работи, Антонио Милошоски на социјалната мрежа Фејсбук објави фотографии од неговото семјество. 

На нив, покрај него се неговите пет деца и сопругата. Најголемиот син Давид е од неговиот прв брак. Тој е еден од ретките политичари кои немаат проблем да го покажат семејството во јавност и да споделат моменти од приватниот живот.

Под фотографиите напиша: Мојата радост и иднина