Најчеста фантазија на сајтовите за возрасни се учителките: А само да видите кој е следен на списокот

Без разлика дали тоа е заради нивната моќ, казна или начинот на кој пишуваат на таблата, наставниците очигледно поседуваат нешто што ги прави луѓето да ги окарактеризираат „жешки“.

„Филм за учителки“ е најбараната професија на веб-страниците за возрасни во Велика Британија, со 14.570 прегледи секој месец. Според истражувањето на MiJobKuote, зборот „порно“ само има 40.556.200 просечни месечни пребарувања во Велика Британија, а учителките се на врвот на професиите што луѓето најмногу ги фантазираат.

Веднаш зад нив се  „порно слугинките“ со околу 12.670 пребарувања месечно и 7.810 прегледи на веб-страниците за возрасни. Изненадувачки, медицинските сестри се трета најсекси професија со 9.710 пребарувања. Сите овие професии - учителки, слугинки и медицински сестри работат неверојатно важна, исцрпувачка и сериозна работа - па можеби и нема да им биде драго што се чест предмет на сексуална фантазија, но така функционираат некои умови, пишува британскиот „Метро“.