Најчудната јахта на светот - дали забележувате зошто? (Видео)

Уникатна!!!

Снимките се направени во Капри, Италија и се прикажува јахта што изгледа како да е свртена наопаку.

Прилично бизарно дизајниран брод се вика „Оливија О“ и му припаѓа на израелскиот милијардер Ејал Офер. Според авторот на видеото, Џузепе Катунџ, јахтата е долга 88 метри, а во неа се сместени кино, спа центар и хелиодром.